top of page
Frank Daniel Kristoffersen_Portrett_Andreas Kokkvoll.jpg

Frank Daniel Løkken Kristoffersen

En spennende ny æra begynte for Kynna Bruk AS i 2020 da Frank Daniel tok over bedriften. Med Herbjørn fortsatt til stede som styreformann, formet de et nytt kapittel, som nå viderefører arven som Kynna Bruk AS.

I dag er hovedfokuset til Kynna Bruk på CU-impregnering av trelast, som har blitt den ledende virksomheten. Med dedikasjon til kvalitet og innovasjon har de oppnådd en anerkjent posisjon i markedet. I tillegg til impregnering har de et lite høvleri som spesialiserer seg på høvling av grove bjelker og laftestokker. De har også en høvel som håndterer panel og mindre dimensjoner, slik at de kan tilby et bredt spekter av høveltjenester.

Kynna Bruk har også vært i stand til å utvikle og bygge en produksjonslinje for skigard-staur, ski og stakittgjerder. Denne utvidelsen har gitt dem muligheten til å levere produkter som passer til ulike behov og estetiske preferanser.

I tillegg til deres produksjons tjenester, tilbyr Kynna Bruk også et utvalg av håndverks tjenester og produkter innen lafting og restaurering. Med et dyktig team av erfarne håndverkere, er de i stand til å ta på seg prosjekter som bevarer og gjenoppbygger tradisjonell bygningskunst.

Frank Daniel, som er en erfaren tømrer, bringer med seg verdifull kompetanse til rollen som daglig leder for Kynna Bruk AS. Hans tidligere erfaring med å drive Kynna Tresenter AS, en håndverksbedrift spesialisert innen lafting og restaurering, har bidratt til å berike virksomheten. Fusjonen av disse to bedriftene i 2020 har skapt en sterkere enhet som kombinerer ekspertisen og ressursene fra begge selskapene.

Med stolthet og dedikasjon til håndverket, fortsetter Kynna Bruk å være en pålitelig leverandør av impregnert trelast, høvel tjenester, skigard-staurer, og håndverks tjenester. Deres engasjement for kvalitet og tradisjon sikrer at Kynna Bruk forblir en pålitelig aktør i bransjen og opprettholder arven etter generasjonene som kom før dem.

  • Facebook
bottom of page